Tuinstoel-Bearchair

De Adirondack stoel of ook wel bearchair  is waarschijnlijk de beroemdste designstoel voor in de tuin. De stoel is zeer geliefd en tegenwoordig vind je in bijna elke tuin wel een exemplaar. Wist je dat deze houten tuinstoel oorspronkelijk afkomstig is uit Westport in het Adirondackgebergte in de Verenigde Staten? 

Inmiddels zie je de stoel overal terugkomen; van het strand op Ibiza tot op het terras van een houten blokhut in Canada. De rugleuning en zitvlak, de brede armleuningen zorgen voor een heerlijke comfortabele zit in deze klassieker.

Waarom wordt ik zo blij van onze Adirondack stoelen?
- Ergonomisch rugleuning en zitvlak
- Brede armleuningen
- Duurzaam geïmpregneerd tuinhout , RVS schroeven 

Tip van ons: Bescherm je stoel door hem af te dekken met een beschermhoes. Naast bescherming blijft je Adirondack stoel vrij van blad, vogelpoep, takken en groene aanslag.

 

Materiaal
Sta je op het punt onze mooie Adirondack stoel te bestellen? Dan geven we je graag nog even wat advies over het mooie geïmpregneerde tuinhout. Hout is een hygroscopisch materiaal dat zich aanpast aan het klimaat van de omgeving. Hierdoor zullen de vochtigheidsgraad en het volume van het hout continu veranderen. Dit kan gepaard gaan met scheurvorming in het hout en onregelmatigheden in de bovenliggende verflaag. Het is daarom voor mij dan ook niet mogelijk om garantie te geven op het hout bij buiten gebruik.

Als je bang bent voor kleurverschil, een scheur of onregelmatigheden in je hout dan moet je zeker niet voor het natuurproduct hout kiezen maar gaan voor aluminium of polywood buitenmeubels. Je kunt je eyecatcher prima beschermen tegen weersinvloeden door hem eenvoudig af te dekken wanneer je hem niet gebruikt.

Let op ik heb 2 soorten met een ronde afwerking en een met rechte

 

 

Heerlijke chill beerchair. Ideaal om lekker onderuit te zitten genieten van de zon, met een glas drinken erbij.

Deze stoel is gemaakt van geïmpregneerd tuinhout.

Prijs 85 euro